Szia! 

Nisanta vagyok, polgári nevemen Sándorfi Péterné, a Hennajagua.hu tulajdonosa. Az indiai kultúra 22 éve életem szerves része, hennázni pedig 10 éve kezdtem el. Öt éve oktatok hennafestést. Munkáimat a www.thehennagrove.com -on találjátok.

Néhány év gyakorlás után szerettünk volna tovább fejlődni és a hennafestőket baráti közösséggé alakítani Magyarországon, ezért Hegedüs Gyöngyvérrel közösen megszerveztük a Hennafestők Országos Találkozóját és egy nemzetközi henna konferenciát, az East West Mehndi Meetet. 

A legtöbb hennafestő hamar rájön, milyen elképzelhetetlen mértékben járulnak hozzá munkájuk végeredményéhez a professzionális eszközök, és kiváló alapanyagok. Bár több helyen is árultak testfestésre alkalmas hennát Magyarországon, az indiai, angol és amerikai művészek munkáinak színe valahogy mélyebbnek és érettebbnek tűnt, mint ami számunkra elérhető volt. Ezért kezdtünk Indiában beszállító után kutatni, és mikor rátaláltunk egy rajasthani családi vállalkozásra végre olyan hennával dolgozhattunk, ami a mi perfekcionizmusunknak is megfelelt, és melyet a rendezvényeink nemzetközi közönsége, köztük sok világhírű művész is imádott. Hazánkban először szintén itt mutattuk be a jaguát, az Amazonasz partjáról származó fekete növényi festéket. A sikeren felbuzdulva szerettük volna ezeket a szuper alapanyagokat az itthoni művészek számára is elérhetővé tenni, így megszületett a Hennajagua.hu gondolata, melyet hosszas előkészületek követtek míg 2018-ban meg nem nyitottunk.

2019 óta egyedül viszem a webáruházat és a célom, hogy biztonságos, csúcsminőségű alapanyagokkal lássam el a hennafestőket és kedvtelésből hennázókat egyaránt. A nagyközönséget is szeretném arra nevelni, hogy csakis biztonságos, természetes hennával engedjék a bőrüket díszíteni, képzéseimen pedig a célom a hennafestés mikéntjének átadása és olyan alkotók elindítása útjukon, akik biztonságos alapanyagokkal dolgoznak, és művészi szinten űzik ezt az ősi szépítkezési technikát