Általános információk

Megrendeléseink csomagolását és szállítását partnerünk, a Webshop Pont intézi, akik személyes átvételi lehetőséget is biztosítanak. Gyorsak, rugalmasak és profik. Még azt is elvállalták, hogy a termékeket az általunk biztosított újrahasznosított dobozokban adják fel. (Ha vannak otthon fölösleges, pici dobozaitok, szívesen átveszik tőletek is.)

Bármely szállítási módnál választhatsz utánvétes fizetést, melynek díja: 400 Ft

A szállítási módoknál megadott szállítási időt a vételár kifizetésétől számítsd. Ezek tájékoztató jellegűek, de az esetek 95%-ában számíthatsz az itt megadott szállítási időre.

15000 Ft feletti rendelés esetén a szállítási költséget mi vállaljuk.

Személyes átvétel

Hétfőtől péntekig 12-18 óra között a Webshop Pont átvevőhelyen. 

Cím: 1134 Budapest, Váci út 47/A

A Webshop pont nem egy bolt, hanem átvevőhely, tehát csak online leadott rendeléseidet tudod itt átvenni. (Igaz, a megrendelést, akár a helyszínen is intézheted a mobilodról 😉 )

Szállítási idő: A személyes átvétel már a rendelés napján lehetséges, SMS-ben értesítést kapsz,  mikor a csomagod már átvehető. 

A személyes átvétel díja: 450 Ft

A személyes átvétel már a rendelés napján lehetséges, SMS-ben értesítést kapsz,  mikor a csomagod már átvehető. 

Házhozszállítás

Fizikai termékek rendelése esetén csomagodat a GLS futárszolgálat fogja kézbesíteni. A kézbesítés napjáról emailben előzetesen értesítést kapsz. 

Szállítási idő: 1-2 munkanap.

Online henna tanfolyam rendelése esetén az ajándék henna késztletet a GLS futárszolgálat kézbesíti. Ők nem küldenek értesítést, a csomag feladásáról az oktatóvideók elküldésekor emailben értesítünk. 

Szállítási idő: 2-4 munkanap

A házhozszállítás díja 1500 Ft.

Csomagpont

Szállítási idő: 1-2 munkanap.

GLS csomagpont díja: 1550 Ft

Packeta csomagpont díja: 1450 Ft