hennajagua, henna jagua

Kezdő henna készlet cajeput illóolajjal – próbacsomag 33 g

3 390 Ft

14 készleten

Leírás

Henna készlet cajeput illóolajjal: alapanyagok hennafesték keveréséhez.

Tartalma:

33 g hennapor – kiváló minőségű finomra szitált henna

10 ml cajeput illóolaj – természetes illóolaj

5 db hennatölcsér, melybe az elkészült festéket töltheted.

1 db habzsák

Hennaporunkat a legkiválóbb termőterületről, India Rajasthan tartományából szerezzük be.

Kezdőknek is kiválóan alkalmas henna készletünk cajeput illóolajjal. Könnyen kezelhető mennyiség mellyel a henna kikeverése gyerekjátékká válik. A hozzávalók pontosan ki vannak mérve, miután összeöntötted csak kristálycukrot és vizet kell hozzáadnod majd kikeverned, néhány óra pihentetés után pedig a habzsák segítségével betöltheted a kész hennatölcsérekbe, melyet szintén a készlet részeként kapsz meg. Mélyhűtőben tárolva hónapokig eláll. Szeretettel ajánljuk azoknak, akik ki akarják próbálni a hennafestést, egy kreatív délutánt töltenének el a gyermekeikkel, vagy kedvtelésből hennáznak időnként.

Henna recept

1 csomag (33 g) hennapor

1 üveg ( 10 ml) cajeput illóolaj

1 ek (13 g) kristálycukor

80 ml langyos víz

A hozzávalókat alaposan simára keverjük, majd 4-6 órán át meleg helyen állni hagyjuk. Tölcsérekbe töltjük, és festésre fel!

A kikevert hennapép szobahőmérsékleten kb 3 napig áll el. Hűtőszekrényben egy hétig, fagyasztóban pedig akár 8-10 hónapig is tárolható.

Nisanta, a The Henna Grove művésze:

“A legtöbb hennafestő hamar rájön, milyen elképzelhetetlen mértékben járulnak hozzá munkájuk végeredményéhez a professzionális eszközök, és kiváló alapanyagok. Bár több helyen is árultak testfestésre alkalmas hennát Magyarországon, az indiai, angol és amerikai művészek munkáinak színe valahogy mélyebbnek és érettebbnek tűnt, mint ami számunkra elérhető volt. Ezért kezdtünk Indiában beszállító után kutatni, és mikor rátaláltunk egy rajasthani családi vállalkozásra végre olyan hennával dolgozhattunk, ami a mi perfekcionizmusunknak is megfelelt, és melyet a rendezvényeink nemzetközi közönsége, köztük sok világhírű művész is imádott.”

Használd Te is ezt a kiváló alapanyagokat tartalmazó hennakészletet! Ha pedig kedvet kaptál, hogy megtanuld a hennafestés csínját-bínját, szeretettel várlak online henna tanfolyamomra ITT.
Kellemes alkotást kívánunk.