Jagua recept – testfesték készítés pár perc alatt

Összetevők jagua festék készítéséhez:

Jagua pre-mixed por  (10 g) – eukaliptusz illóolaj (5 ml) – víz (30ml)

Elkészítési javaslat:

1. Alaposan keverj össze 30 ml vizet egy tégely (10 g) jagua porral. Ha a pép sima, várj 5-15 percet, mielőtt folytatnád. (A zselésítő anyagtartalma miatt nem azalatt az idő alatt válik csomómentessé míg áll, hanem amíg KEVERED!!!! Tehát kanálra fel és KEVERJ, amíg sima gélt nem kapsz!)  A jagua gél állaga ízlés kérdése is. Előfordulhat, hogy picit több, vagy kevesebb víz vagy olaj válik be neked! Mindenesetre csak akkor higítsd tovább, ha már az illóolajat is hozzáadtad!

2. Keverj 1 teáskanál (5 ml) eukaliptusz olajat (vagy más illóolajat)a vizes pre-mixed keverékhez. Várj legalább 10 percet a használat előtt. A jagua gél állaga ízlés kérdése is. Előfordulhat, hogy picit több, vagy kevesebb víz vagy olaj válik be neke

3. Finom vonalakat használj a bőrön, felesleges hennányi mennyiséget felvinni. Száradása kb. 30-60 perc Hagyd fenn 3-4 órát.

4. A megszáradt festék van, hogy matricaszerűen lehúzható egyébként szappannal és vízzel kell lemosni. Minél tovább hagyja fenn a vendéged, annál sötétebb lesz de soha nem szabad alvás közben fenn hagyni! Lefekvés előtt mindig le kell mosni! (A sötét kékes szín eléréséhez már 3 óra is elengendő)

Ne aggódj, ha nem látod a színét lemosás után: a minta 24-48 óra alatt lesz kékes-fekete színű.

Ha a vendéged hajlamos az allergiára vagy érzékeny a bőre, csinálj bőrpróbát, és várj egy napot, mielőtt a mintát felfested. Erős hőhatástól (nagyon forró zuhany, vagy fürdővíz, napozás, szolárium) tartózkodni kell jagua viselésekor, mert ezek gyakran idéznek elő irritációval és viszketéssel járó allergiás reakciót .

MEGJEGYZÉS: Az így bekevert jagua gél legalább egy hónapig megtartja a hatékonyságát. Fagyasztóban több hónapig is eláll.

Jagua por vásárlásához kattints IDE

Ha kíváncsi vagy a jagua színére, nézd meg a galériánkat, vagy az Instagram oldalunkat.