Jagua recept – testfesték készítés pár perc alatt

Összetevők jagua festék készítéséhez:

1,5 rész Jaguapor • 3 rész víz • 0,3 rész Eukaliptuszolaj

Elkészítési javaslat kb 80 ml festékhez:

1. Alaposan keverj össze 3 evőkanál (44 ml) vizet 1,5 evőkanál (7,25 g) jagua porral. Ha a pép sima, várj 5-15 percet, mielőtt folytatnád. (A zselésítő anyagtartalma miatt nem azalatt az idő alatt válik csomómentessé míg áll, hanem amíg KEVERED!!!! Tehát kanálra fel és KEVERJ, amíg sima gélt nem kapsz!)

2. Keverj 1 teáskanál (5 ml) eukaliptusz olajat (vagy más illóolajat)a vizes pre-mixed keverékhez. Várj legalább 10 percet a használat előtt.

3. Finom vonalakat használj a bőrön, felesleges hennányi mennyiséget felvinni. Száradása kb. 30-60 perc

4. A megszáradt festéket szappannal és vízzel kell lemosni. Minél tovább hagyja fenn a vendéged, annál sötétebb lesz de soha nem szabad alvás közben fenn hagyni! Lefekvés előtt mindig le kell mosni! (A sötét kékes szín eléréséhez már 3 óra is elengendő)

Ne aggódj, ha nem látod a színét lemosás után: a minta 24-48 óra alatt lesz kékes-fekete színű.

Ha a vendéged hajlamos az allergiára vagy érzékeny a bőre, csinálj bőrpróbát, és várj egy napot, mielőtt a mintát felfested. Erős hőhatástól (nagyon forró zuhany, vagy fürdővíz, napozás, szolárium) tartózkodni kell jagua viselésekor, mert ezek gyakran idéznek elő irritációval és viszketéssel járó allergiás reakciót .

MEGJEGYZÉS: Az így bekevert jagua gél legalább egy hónapig megtartja a hatékonyságság. Fagyasztóban több hónapig is eláll.

Jagua por vásárlásához kattints IDE

Ha kíváncsi vagy a jagua színére, nézd meg a galériánkat, vagy az Instagram oldalunkat.